SALE % % %

Bizonyára senkinek nem mondok újat azzal, hogy megkezdődtek a leárazások. De nézzünk csak néhány fontos dolgot, amire nem árt, ha odafigyelünk.

Először is nyissuk ki a szekrényünket, és szelektáljunk. Nézzük meg, mi az ami az elmúlt évben nem is volt rajtunk, vagy csak párszor viseltünk. Csináljunk három kupacot: az egyik, amibe a kedvencek kerülnek, a második, ahová azokat a darabokat soroljuk be amik azért néhányszor mégis voltak rajtunk, és semmiképp nem szeretnénk még megválni tőlük ( nagy valószínűséggel ők jövőre majd a harmadik kupac tagjaivá fognak válni ), és az utolsó kupacunk legyen az abszolút nem hordott és már nem is tetszik kategória.

Ha ezzel megvagyunk, máris tisztább képet kapunk, mi az, amit a nagy leárazás során be kell szereznünk.

Véleményem szerint, a legfontosabb, hogy néhány alapdarabból vegyük meg a jobb minőségűt, ami ugye alap helyzetben nem olcsó, viszont ilyenkor 40-50% kedvezménnyel is megszerezhetjük, és lássuk be, tartósabb lesz, mint egy kínai áruházas darab. Egy Zara bőr csizma 12.000 Ft-ért, vagy egy kínai műbőr 8.000 Ft-ért? Szerintem nem kérdés.

A lényeg, hogy ha drágább ruhát, cipőt vesztek, legkifizetődőbb, ha nem a "trendiségre" mentek, ( jajj de nem csípem ezt a kifejezést..) hanem olyat próbáltok választani, ami tavaly is divat volt és két év múlva is az lesz. Gondoljatok bele, hol vannak már az airmax-ek és az UGG csizmák? Na ugye. Azonban egy fekete szövetkabát, vagy egy bézs táska sosem fog kimenni a divatból.  És ne feledjétek, jövőre is lesz tél, és milyen jó dolog, ha nem teljes áron kell beszerezned mondjuk a téli kabátot vagy a csizmát :)

 

 

 

 

Ajánló
Kommentek
  1. Én