Különös szilveszter

Ismét elérkeztünk az év végéhez. Holnap, az év utolsó napján vannak akik inkább az otthon melegét választják egy jó film és egy forró csoki társaságában, és vannak akik már hetek óta a holnapi "nagy napra" készülődnek, azon gondolkozva, mit is vegyenek fel, hogyan csinálják meg a hajukat, sminkjüket.

Akik az első verziót választják, azoknak kellemes estét és finom forró csokit kívánok, azonban az utóbb említett csoportba tartozóknak hoztam néhány tippet, ötletet és képet:)

Szilveszterkor mindenki a lehető legcsinosabb szeretne lenni, ami persze nem baj, csak mindenképp figyeljünk arra, hogy azért a megszokott stílusunktól ne nagyon térjünk el, ha nem akarjuk magunkat egész este feszélyezve érezni a szokatlan, esetleg magunkhoz képest "túlöltözött" külsőnk miatt. Tehát ha valakinek inkább sportosabb a stílusa, és soha nem sminkeli magát, az nem biztos, hogy egy tűsarkúban, miniszoknyában és vörös rúzzsal a száján kellemes estének néz elébe.

Próbáljunk olyan ruhát választani, ami az adott helyszín "követelményének" megfelel, és apróbb változtatással, pl. egy nem hétköznapi kiegészítővel, egy szolidabb körömlakkal vagy a megszokottnál picit különlegesebb sminkkel és frizurával máris elérhetjük az ünnepélyesebb hatást, mégsem érezzük magunkat furcsán a bőrünkben.

Ne felejtsétek, a kevesebb néha több, és hiába vettük meg a bolt kirakatában pózoló próbababán oly csodásan festő méregdrága ruhát, ha nem érezzük benne jól magunkat, az sajnos az arcunkra lesz írva, és rányomja a bélyegét az egész estére.

 

 

 

 

 

 

 

Outfit of the day