Online turkálók

Manapság a garázsvásárok, turkálók, internetes ruhaeladások korát éljük. Különféle oldalakat találhatunk a világhálón,ahol kedvünkre válogathatunk az eladók által megunt, mindenféle márkájú és minőségű ruhafélék, táskák cipők, kiegészítők között.

Azonban ennek előnyeivel és hátrányaival is szembe kell néznünk, ha ilyen oldalon próbálunk kincseket keresni.

Jómagam is tagja vagyok néhány oldalnak, ahol inkább az eladás a célom, bár előfordul, hogy belebotlok egy-egy "ezt nem hagyhatom ki, azonnal az enyém kell, hogy legyen" termékbe.

Sajnos azt kell mondjam, sok a komolytalan eladó és vevő ezeken az oldalakon. Mindenképpen érdemes lecsekkolni, milyen minősítéseket találtok az adott személyről, ez sokat elárul, kivel is van dolgunk.

"Kedvenc" vevőim mindig mindent azonnal akarnak, sok-sok fotót kérnek az eladó termékről, mindent pontosan le kell mérnem, még aznap utalnak, el ne adjam senkinek, ha nem válaszolok 5 percen belül kiakadnak, majd ha megkaptak minden  infót, egyszerűen eltűnnek, semmire nem reagálnak. Persze van, hogy nem megfelelő pl. a méret, ezért mégsem jön létre az üzlet, de azért egy "köszönöm, mégsem kérem" ebben az esetben jól esne.

Szerencsére már sikerült kifejlesztenem azt az érzékemet,hogy viszonylag gyorsan rájövök, ki a komoly vevő, és ki az aki az előbb említett kasztba tartozik.

Lényeg a lényeg, nagy találmány ez a ruha csere-bere, hiszen ami az egyik félnek már csak porfogó, a másiknak igazi kincs, és persze fillérekért beszerezhetünk egyedi darabokat.

Mutatom a legújabb szerzeményeimet, amiket jelképes összegért zsákmányoltam: (SPRINGFIELD foncsó /fent/, ZARA táska, és Catwalk tűsarkú)